Julkisivutyöt kokemuksella Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueella

Esa Sauma Oy toteuttaa julkisivutyöt yli kymmenen vuoden kokemuksella Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueella.
Julkisivutyömme kattavat mm. maalaustyöt kuten huoltomaalaukset, pesutyöt ja betonipaikkaukset. Palvelumme ovat saatavilla taloyhtiöille sekä yksityisille asiakkaille.

Ota yhteyttä kokeneeseen ammattilaiseen ja pyydä kilpailukykyinen tarjous laadukkaalle julkisivutyölle!

Maalaustyöt

Toteutamme huippuluokkaiset rakennusten maalaustyöt. Julkisivumaalaukset ovat saatavilla kaikille taloyhtiöille koosta riippumatta. Samoin jos esimerkiksi omakotitalosi kaipaa uutta maalia, voit jättää myös sen maalauksen huoletta kokeneiden ammattilaistemme tehtäväksi! Uudella maalipinnalla parannat julkisivun ulkonäköä sekä sen kestävyyttä rankkojakin sääolosuhteita vastaan.


Julkisivumaalausten lisäksi toteutamme myös huoltomaalaukset laadukkaasti erilaisiin kohteisiin. 

Rakennus- ja saneeraustyöt

Palveluihimme kuuluvat myös rakennus- ja saneeraustyöt, kuten kokonaisvaltaiset julkisivutyöt.

Rakennamme myös esimerkiksi aidat ja katokset toiveidesi mukaisesti ja kuten olemme suunnitteluvaiheessa yhdessä sopineet.

Mikäli mielessäsi on jokin muu rakennuskohde, kysy meiltä reippaasti lisätietoja ja teemme sinulle mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen!

Betonipaikkaukset

Korjattavan betonipinnan vauriot sekä niiden syyt täytyy arvioida ennen korjaustavan ja pinnoitteen valintaa. Ammattilaisemme valitsevat oikeat tavat ja materiaalit kohteen rasituksen sekä käyttötarkoituksen mukaan ja toteuttavat betonipaikkauksen!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä Esa Sauma Oy:hyn ja pyydä tarjous kattaville julkisivutöille. Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen tarvitsemallesi palvelulle. Toteutamme töitämme koko Uudenmaan alueella, kuten Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Mikäli jokin asia jäi vielä askarruttamaan, vastaamme mielellämme julkisivutöihin liittyviin kysymyksiisi! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella.

Tavoitat meidät täältä

Pesutyöt

Saat meiltä omakotitalojen, rivi- ja kerrostalojen sekä julkisten ja liikekiinteistöjen julkisivujen pesut. Me käytämme Suomen olosuhteisiin parhaiten soveltuvia ja parhaiksi havaittuja pesuvälineitä sekä -materiaaleja. Julkisivu on ensimmäinen asia, minkä esimerkiksi asiakkaasi tai vieraasi näkevät, joten se on tärkeä tekijä mielikuvan luomisessa. Hyväkuntoinen ja puhdas julkisivu on merkki huolellisesta toiminnasta!

Yhteydenottokuvake

Pyydä tarjous julkisivutyölle numerosta 040 744 2420. Palvelemme Helsingissä ja muualla Uudenmaan alueella.

Ota yhteyttä!

Yhteydenottolomake

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.